Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Att man får cykla på Drottninggatan innebär inte att man måste cykla där

Annons

Svar till "Kvinnan med reflexväst och hjälm": Jag är inte hysterisk och har inga aggressioner som måste ut. Däremot tycker jag inte om att någon stryker förbi mej med cykel på ställen som framför allt är till för gångtrafikanter.

Jag är urless på alla som tycker att det är en bra idé att cykla slalom bland oss gångtrafikanter! Jag är också cyklist och skulle aldrig komma på tanken att cykla på Stortorget eller Drottninggatan. Stan är full av gator och cykelbanor, där cyklar jag.

Måste jag använda Stortorget eller Drottninggatan kliver jag av cykeln och går. Känner att jag är rädd om mig själv och alla som går. Vill absolut inte ställa till med en olycka! Bara för att man får cykla där innebär ju inte det att man måste att göra det.

Du på din cykel, har du funderat på vad som skulle hända med dig om en gångtrafikant plötsligt hamnar i din väg och du inte hinner stanna?

Cyklist och gångtrafikant

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare