Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Att ta ut segrar i förskott är det sämsta man kan göra

I min tidigare insändare frågade jag om GD-sporten var Brynäs marknadsavdelning och då svarade tidningens chefredaktör omgående att så var inte alls fallet.

Vi som är verkligt intresserade av hockey och har varit med några säsonger, vet att det bör gå minst tio omgångar innan man kan dra några riktiga slutsatser om kvalité och standard på ett lag.

Därför blir man nästan upprörd när en, eller flera GD-journalister, långt innan spelet ens hunnit börja, seglar iväg på molnen när det gäller nyförvärven! En journalist är väl ingen expert på ishockey? Möjligen tror han eller hon det själv.

Nu har det som sagt inte gått så många omgångar men de fantastiska nyförvärven från Västerås har väl inte gjort något större väsen av sig?

Storstjärnan Sigalet, som före säsongen nästan hade vunnit SM-guld för Brynäs, har väl inte kommit i närheten av Bertilssons eller Gundersons klass?

Risken finns även att överbetalda före detta stjärnor som Rödin och Danielsson blir för bekväma för att verkligen lägga det det jobb som krävs.

Nu tror och hoppas jag, med många andra, att Brynäs kommer igen och upp på den nivå som är realistisk och att vi har fina matcher att vänta. Att ta ut segrar och framgångar i förskott det är det sämsta man kan göra!

Brynässupporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare