Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bawar Ismail har rätt om semester

Annons

Jag håller med Bawar. När blev det regel att man måste utomlands på charterresa för att det ska få kallas semester? Semester är det när man är ledig från jobbet oavsett vad man gör. Länge har man varit "tvungen" att åka utomlands på alla ledigheter för annars var det synd om ens barn som kunde bli retade i skolan för att man inte varit till Thailand som alla andra. Media har ju tagit upp hur synd det är om alla barn som inte får åka bort på loven.

Nu kan ju alla som inte kan åka bort ge igen och skälla på klimatbovarna, ta lite revansch och säga att man inte vill åka. Semester kan man ju ha hemma på balkongen, på den lokala badstranden om vädret tillåter eller på Ikea eller Ullared utan att man behöver hitta på nya ord för det.

Det är ju naturligtvis tråkigt för dem som inte ens har råd att gå ut och köpa en glass eller ta en öl på en uteservering, men så har det ju varit i alla tider. Därför är det bra tycker jag med de olika stadsfesterna som gör att det i alla fall händer något roligt för dem som inte kommer iväg på nåt annat.

Semesterfiraren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare