Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Beklagar att du inte fick återkoppling – där har vi en del att jobba med

Replik till Ricky Andersson: För det första vill jag beklaga att du inte upplever någon respons från oss politiker i de frågor du lyfter. Som du skriver så gjorde jag ett besök hos dig för några år sedan, det var mer exakt i februari 2014.

Där gav du mig bra inspel om frågor som var och är viktiga för dig som företagare. Efter mitt besök så tog jag direkt de frågorna vidare till riksdagsnivå eftersom de har med vår nationella politik att göra, det rörde sig bland annat om kredittider för företag. Att du inte sedan fick någon återkoppling från oss är bara beklagligt och där har vi en del att jobba med.

Dialogen med våra företag är oerhört viktig. Vi moderater gör väldigt mycket besök, både hos våra företag men också inom våra egna verksamheter. Där får vi mycket bra inspel om frågor som är aktuella och det ger oss en bättre förståelse för hur vi kan göra Gävle, Gävleborg och Sverige bättre. Jag tror genom att samtala och lyssna på varandra kan vi just åstadkomma detta.

Patrik Stenvard, M

regionråd i opposition

Mer läsning: Debatt: Den sämre rankningen har vi ett gemensamt ansvar för

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare