Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Beslutet om Södra Kungsgatan ter sig som ett aprilskämt

Ja, så får uteserveringar flytta ut sina gränser mot s. Kungsgatan, västra sidan, den med bland annat Lido, Interpool med flera.

Ett av det mest trafikerade stråken på Söder, kanske mest trafikerade i hela stan, jag avser då gång/cykelbanan från Coophallen till Elon/Söders el

Resonemanget att ta bort cykelställ, eventuellt göra cykelbana på det som nu är P-rutor ter sig som ett aprilskämt! Ta bort parkeringar helt, om än temporärt, för en ny tillfällig cykelbana. Javisst bort med bilar i centrum.

Det är okej att förstora uteserveringar, så människor kan umgås även under pandemi och social distansering. Hänvisa gående och cyklister att samsas. Det går att gå på östra sidan med, dock ej cykla. Måste finnas annat att använda skattepengar på än förändra cykelställ för cirka två månader.

Förresten, ni fastighetsägare, sänk restaurangernas hyra nu under pandemin så kanske ni har intäkter både nu och senare. Det behövs ingen raketforskning för att lista ut det, eller hur?

Å.A.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare