Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bra skrivet om Försäkringskassan och Iraks försvarsminister!

Mycket bra skrivet Anja! Ser fram emot en utredning hur det kunde komma sig att Försäkringskassan (FK) så generöst delat ut pengar när de fråntar de sjuka deras rättmätiga försörjning. Allmänheten ska få redovisat i klartext vem på FK som godkände denna utbetalning.

En stor skam för denna hjärtlösa myndighet som har psykiskt misshandlat så många sjuka och funktionshindrade människor när de blivit utförsäkrade. Hög tid för räfst och rättarting.

Jag har för avsikt att skriva en dokumentär om hur dessa svaga grupper blir behandlade av en sjuk organisation. Jag samlar på vittnesmål ur verkligheten och hoppas på fler berättelser. Jag har antecknat namn på de handläggare som varit otrevliga och själva bestämt vilka som skulle fråntas sitt levebröd.

Skrota Försäkringskassan och hela denna empatilösa organisation som kostar mycket mer än om läkare får avgöra sjukdomsbilden i stället för kontorister och så kallade försäkringsöverläkare som aldrig träffat dem som nekas ersättning.

Låt Folksams välfärdsanalytiker Håkan Svärdström räkna ut kostnaden för denna myndighet som sårat och förgiftat tillvaron för så många.

Vanja Palm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare