Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: De bara låtsas som om de inte visste något

De som ska vara mest informerade låtsas som om de inte visste. Det är skrämmande hur de försöker dölja att de inte vetat om detta med äldreomsorgen samt sjukvården. Inte förglömma skolorna för där är det samma fenomen. De vill tydligen inte ta ansvar för något i vårt samhälle.

De har inte brytt sig för alla har vetat. Men de har bara varit ute efter att lägga pengar på andra oviktiga områden som att sälja ut all vår välfärd.

Att sen se att det inte fungerade har de struntat i bara de har skjutit ansvaret på dem som enbart ser på att öka aktieutdelningen. Om de har velat att detta skulle ha fungerat har de skrivit in vissa förbehåll i försäljningen, men se det har de inte klarat av eller inte brytt sig.

De fick en liten summa pengar vid försäljningen som de lagt på skatteavdrag och blidkat dem som röstat på dem. De kan nu påstå att de har gynnat medborgarna. Trams som moderatledarens ledord lyder.

Gittan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare