Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Den hysteriska miljöhäxjakten måste få en realistisk balans

Det är fantastiskt vad det skrivs om jordens undergång av bland annat Ove Lennström. Påminner om när religiösa fanatiker skrämde slag på svenskarna en gång i tiden. Jag har förstått att Ove Lennström är lärare och givetvis är kunnig och påläst, men han har troligen aldrig vistas i arbetarklassmiljö, på lantbruk, stora eller små företag och varit med om de stora förändringar som skett och ständigt sker.

Utvecklingen från arbete i farligt smutsiga miljöer, svetsrök, ensidiga arbetsuppgifter, långa arbetspass, inga duschmöjligheter och så vidare till dagens i allmänhet och genom lag beslutade och behövda mänskliga miljöförbättringar.

Detsamma gäller givetvis även utsläppen i naturen. Den här hysteriska miljöhäxjakten som har blommat upp måste få en realistisk balans. Det ligger stora ekonomiska krafter som ser möjlighet att tjäna pengar på dagens miljötrend.

Jan Carlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare