Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är droghandel och inte invandringen som ligger bakom skjutningarna

Thomas Bodström, advokat före detta socialdemokratisk justitieminister sa i SVT att Finland tar emot färre invandrare än Sverige. Ändå så begås det fler brott i Finland än i Sverige.

Trots det stora antalet dödsskjutningar i Sverige, som förra året nådde ett rekordantal, mördas fortfarande fler personer i Finland. Mordvapnet är oftast en kniv i samband med att förövaren är alkoholpåverkad.

Den öppna drogmarknaden är en av anledningarna till att vi ser fler skjutningar. Kriminella försöker vilseleda oss genom sprängningar. Polisen pekar ut narkotikan som den enskilt viktigaste faktorn bakom våldet som plågar landets tredje största stad.

Vi har sett att det är försäljningen av droger, det handlar ej om migration.

Leif GW Persson sa att majoriteten av Sveriges invandrare hederliga och strävsamma som svenskar. Inga rasister i Sveriges riksdag. Hellre mångfald än enfald i Sverige.

Jonas Karlberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare