Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är inte bara "några" som inte sköter sig

Svar till Åke Malmgren

Du får väl kampanja för att totalförbjuda alkohol hur mycket du vill. Så kan vi andra kampanja för att förbjuda elsparkcyklar. Och nej, det är inte bara "några" som inte sköter sig. Det är majoriteten. Jag höll på att köra ihjäl en förra veckan i centrala Gävle som kom ner för en backe i förbjuden riktning rakt ut i trafiken, som tur var körde jag förbi där han brakade ut precis innan. En sekund senare och han hade hamnat under bilen.

Över 800 sjukhusbesök i år från elsparkcykelgalningar. Det underlättar noll och ingenting men belastar vård, idioterna själva och vi som måste se på. Så kampanja du mot alkohol så kampanjar jag på att få bort det här. Sen kan vi gå tillbaks till gamla regler för epatraktorer när vi ändå håller på. I 25 år med körkort har jag aldrig stört mig på epatraktorer förrän i år. Överallt, gigantiska bilar och ingen kan längre köra på ett säkert sätt.

Idioter överallt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare