Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är inte ditt problem, det får kommunen ordna om Synsamaffären blir av

Svar till Företagare: Ja, du säger att du är företagare men du argumenterar som en oppositionspolitiker på Ockelbovis. Du värnar då väldigt om kommunens väl och ve.

Men än en gång varför detta intresse för en tom lokal som dessutom står på lerfylld mark som du kallar lerbotten. Dessutom påpekar du att den saknar viktiga anslutningar som el, fjärrvärme, vatten och avlopp. Det är väl inte ditt problem, det får väl kommunen ordna om Synsamaffären blir verklighet.

Du behöver heller inte engagera dig och bekymra dig över kommunens ekonomi, det har kommunen folk som sköter. Blir det ingenting av med Synsam så kan du väl köpa denna klenod som du tydligen suktar efter trots alla dess brister.

Så än en gång, tagga ner, trots att det här är en stor sak för Ockelbo och en ännu större för dig som det verkar. Det ordnar sig till det bästa ska du se.

Herbert

Fotnot: Med detta inlägg sätter vi punkt för diskussionen mellan signaturerna Herbert och Företagare.

Insändarred.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare