Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är inte trevligt att se folk bada i vanliga kläder

Jag och min vän var torsdag den 31/10 på Parkbadet i Sandviken. Är det verkligen okej att bada med sina kläder på sig? Jag tycker i alla fall att det är väldigt ohygieniskt. Det var flera gäster som badade med sina privata kläder på sig. Jag hoppas att detta bara var ett undantag. Annars kommer jag gå till ett annat badhus. Det är inte trevligt att betala 120 kronor och mötas av detta!

Arg badgäst

Svar direkt: Vi har regler för vilken typ av badkläder som är godkända

Vi vill börja med att beklaga att du inte är nöjd med ditt besök hos oss i torsdags. När det gäller badkläder så har vi regler för vilken typ av badkläder som är godkända, och det är kläder tillverkade för just badändamål. Denna information finns bland annat på vår hemsida, på en stor skylt i entrén liksom i omklädningsrummen.

Med godkända badkläder avses kläder tillverkade för ändamålet, det vill säga baddräkt, bikini, burkini, badbyxor och badshorts.

Vår personal arbetar dagligen med att upplysa badgäster om vad som gäller och det är förstås inte bra om någon "slunkit igenom".

Vi ser gärna att man, direkt när man ser något avvikande eller har någon fundering, kontaktar närmaste badpersonal som då kan ta tag i frågan omedelbart. Den aktuella dagen hade vi närmare 900 besökare och prio 1 för vår personal är säkerhet. Så hjälp oss gärna genom att prata med oss på plats.

Eva Östermark

Parkbadet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare