Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är löjligt hur fort en del kör

Håller helt med Oroliga Överhärdebor 22/7

Jag bor själv i området, lite längre bort, och är innerligt trött på fortkörare längs sträckan från Överhärdeåsen tills det åter blir 70-sträcka närmare Rånäs verkstad. Problemet är att bilister och mc-förare inte orkar hålla 50 hela vägen. I bästa fall orkar de hålla ner farten till avfarten till väg 56, sedan gasar de på. Förare som kommer från väg 56 verkar också inbilla sig att det är fri fart upp över Överhärdeåsen.

Förare som kommer från Forsbacka-hållet släpper i bästa fall på gasen när de ser 50-skylten vid Rånäs vilket innebär att de med god fart passerar där jag bor. Det är löjligt hur fort en del kör. Så absolut upp med fartkamera från båda hållen. Sedan undrar jag vart polisens fartkontroller tagit vägen. Har inte sett någon på flera år i området – visst finns det en mobil fartkamera? Ställ upp den!

Överhärdebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare