Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är viktigt att det skapas lugn och ro för Brynäs

Replik till Tomas Persson som vill göra en rockad: Det är nog inte rätt medicin nu. Vi måste ha tålamod och låta Peter och grabbarna göra sitt jobb.

Jag är också Brynäsmedlem sedan många år. Dock har jag bara spelat korphockey. Men att i detta läge byta ut Peter och sätta in Sjödda och Molin och som du föreslår ändra om igen är inte rätt. Nu kan man inte rakt jämföra Brynäs från 1960-talet och nu. De andra lagen har kommit i kapp. Du kallar Peter örebroare. Ja han kommer därifrån. Molin kommer från AIK, Sjödda från Timrå liksom Tigern.

Sedan påstår du att styrelsen inte är hockeykunnig. Vad vet du om det? Dessutom har en styrelse lite andra saker att tänka på med en omsättning på ett antal millioner och en massa anställda. Så är det mycket som den ska hantera. Alltså en styrelse ska vara kompetent på en hel del andra områden

Jag tycker Brynäs spelar med tålamod och inte är håglösa. Men där har vi kanske olika uppfattningar.

Sedan skriver du att styrelsen skall agera. Tror du inte de gör det? Eller vet du något som vi andra inte vet? Att sitta i en styrelse är ett ideellt uppdrag som det läggs ned mycket tid på.

Vi har olika uppfattningar vad som ska göras och så ska det vara i en förening med högt i tak. Men vad som är viktigt nu är att det skapas lugn och ro så att laget med ledare och spelare får göra sitt jobb. Inte ropa på förändringar och byten som bara skapar oro och osäkerhet.

Anders Sandin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare