Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det finns många anledningar att vara en stolt Brynässupporter

Brynäs berör och fattas bara annat, när man i en av Sveriges största sporter stoltserar med 13 SM-tecken och det snyggaste matchstället. Att man sedan kommer ifrån en medelstor stad gör ju inte saken mindre imponerande.

Jag har själv varit brynäsare sedan 1976, och har imponerats av att laget år efter år spelar i högsta serien. Kris som de flesta tidningar nu skriver är ju ett ord som inte passar in, alla lag vill ju vinna och självklart spelar man för ett SM-guld varje säsong.

Dåligt spel är ju något som det finns orsaker till och händer för alla lag. För att ta några exempel på icke framgång så har ju Leksands supportrar väntat sedan 1975 på att vinna guld, och Linköping som i flera säsonger varit topplag har ju aldrig vunnit guld.

Brynäs största guldmedaljör genom tiderna, Tord Lundström, har vunnit lika många gånger som hela FBK, och även om det är länge sedan, så är det ju bara en av många anledningar till att vara stolt Brynässupporter!

Nu vill vi se att Brynäs börja vinna igen, och går för ytterligare guld i framtiden!

Tb

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare