Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det kanske finns vänsterpartister som värnar om naturen

Svar till Aeolus vindguden

Du tycker att vänsterpartiet havererat i vindkraftsfrågan Utposten 1... har du inte tänkt på att det kanske finns vänsterpartister som fortfarande värnar om naturen och vi som råkar bo i närområdet.

Har du inte läst i GD om de problem som uppstått i Åmot Ockelbo kommun, de kraftverken är betydligt mindre än de som planerats på Utposten, då tycker jag, läs på lite bättre, ljud och ljus hörs ändå lättare över havet.

Beträffande alla arbetstillfällen du tror ska komma så flyttar de tillbaka till sina hemländer när det är färdigbyggt. Tack för att det finns några i vänsterpartiet som inte följer centralmakten i Stockholms direktiv och tänker på oss som får skiten på farstubron. 

Slutligen miljön, de som lever av fisket, naturen är viktigare än förstörande verksamheter som för all framtid kommer att stå som rostiga monument över att man vill vara Sveriges bästa miljökommun. 

Tack för ordet  Torparn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare