Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det ser bedrövligt ut i bäcken i Sätra

Till samhällsbyggnad Gävle kommun: Jag bor i Sätra och promenerar varje dag längs bäcken som går genom Sätra. Och det ser verkligen bedrövligt ut i bäcken.

Ni borde ta en promenad med början vid Jaktstigen och fram till Sätrahöjden i andra ändan. Det är en massa bråte som måste rensas bort så man vågar ta med besökare från andra städer utan att som Gävlebo skämmas.

Det är bland annat ett vitt lödder så att man tror att det ligger en massafabrik uppe i skogen. Detta bör ni snarast ta tag i.

Sätrabo

Svar direkt: Det enklaste sättet att anmäla nedskräpning på är via Gävle kommuns e-tjänst. Då har du dessutom möjlighet att skicka med bild eller film och markera på en karta var du upptäckt nedskräpningen. Har du inte möjlighet att använda e-tjänsten så är du välkommen att lämna din anmälan via Gävle kommuns kundtjänst på 026-17 80 00. Livsmiljö Gävle kommer att besikta den aktuella aktuell ytan som nämns i insändaren.

Länk till kommunens e-tjänst: https://www.gavle.se/service-och-information/bygga-bo-och-miljo/miljo-och-klimat/renhallning/anmal-nedskrapning/

Gävle kommun

Livsmiljö Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare