Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det ser ut som om det blir GIF mot Hudiksvall och andra lag i tvåan nästa år

Annons

Jag har sett GIF:s två senaste matcher på GD:s sajt. Matchen mot Umeå för en vecka sedan spelade GIF stundtals inte bra, men hyfsat. Kvitteringen till 1-1 gjorde att man trodde på åtminstone en poäng. Vad händer? Fällning av en Umeåspelare i straffområdet på övertid, det blev straff och ny förlust med 1-2. Mycket klantigt att orsaka en straff när man var så nära en poäng.

Den 31 augusti borta mot Sylvia i Norrköping, spelade man stundtals hyfsat, men är ju totalt ofarliga framför motståndarmålet. Forwarden Tanda gjorde två mål – båda blev bortdömda. Det stod 0-0 efter 90 minuter, alltså möjlighet till åtminstone en poäng. Vad händer då? Då gör GIF självmål på övertid, och så var också denna dag förstörd.

Det är tragiskt att se GIF:s matcher. Det är tragiskt att GIF:s nuvarande ledning så totalt förstört laget. Nu är det väl för sent att byta tränare, men allsvenska Sundsvall gjorde det i förrgår.

Finns ingen människa i Gävle som har sitt hjärta i GIF och som kan pumpa in lite klubbkänsla i laget?

Det ser ut som om nästa års matcher blir mot Hudiksvall och andra division två-lag.

Hasse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare