Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det ska väl ändå vara presentabelt inför sommaren?

Kommentar på Gästrike Vattens svar om Droppen i rondellen 18/7

Man blir mörkrädd när man läser svaret från Gästrike vatten avseende avsaknaden av underhåll på Droppen/fontänen/rondellkonst.

Det är snart augusti och man har inte rensat på ogräs ännu... seriöst... hur kan man försvara detta. Det ska väl ändå vara presentabelt inför sommaren.

Samma när det gäller avsaknaden av åtskilliga keramikplattor... seriöst... så det ska se ut som skit under hela sommaren för att åtgärdas till hösten. Hallå, det är ju vintrarna som sliter som på konstverket så det kommer att se ut som skit igen nästa vår.

Samma gäller den något "urvattnade" kommentaren att det är av vattenbesparingsskäl som man inte har vatten på konstverket när förmodligen sanningen är att man inte fixar att underhålla och drifta konstverket.

Nej Gästrike Vatten, stensätt rondellen i stället eller förresten asfaltera, det kanske ni fixar att underhålla.

Håller förövrigt med "Droppen dripp" att Gävle kommun vansköter våra fontäner i staden. Inget vatten i fontänen vid Södermalms torg (Ser anskrämligt ut, skulle kunna vara en idyll.) inte heller fontänen nedanför Rådhuset har något vatten eller skötsel av blommor. (Ser anskrämligt ut, skulle kunna vara en idyll.)

Finns säker flera ytor som har avsaknad av lite underhåll.

JallE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare