Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Din förklaring ursäktar inte de åsikter och synpunkter du för fram

Svar till "Känner du inte igen Sverige längre? Flytta!": Kände mig minst sagt kluven efter att ha läst vad som måste ses som ett förtydligande av signaturen.

Jag blev definitivt inte klokare av att den ursprungliga insändaren var till för att vädra tankar. Nu förstår jag inte varifrån benämningen neofascister kommer, men tydligen avser det SD:s sympatisörer. Ett parti som växt på andra partiers oförmåga att hantera de självförvållade problem det politiska etablissemanget skapat.

Till största delen är SD:s sympatisörer människor som inte som du, alltså nöjda med att behandlas som skit av de politiska makthavarna. Som inte tycker om hur vårt samhälle förändrats genom stor invandring och flyktingmottagning. Eftersom SD nu verkar vara större än den gamla anrika S, tänk om de skulle uppmana alla som inte ställer sig bakom partiet att flytta?

Det är ju faktiskt samma sak som du i din insändare gör, de oliktänkande har ingenting i vårt land att göra.

Din förklaring om familjeförhållanden med mera ursäktar inte de åsikter och synpunkter du för fram. Du kan i din villfarelse om hur bra vi har det i landet, inte se dina medmänniskors problem och varför de i sin förtvivlan försöker få till en ändring. I många fall lever många av dem under betydligt värre än förhållanden än du tydligen kan ana. Det samhälle vi har är människofientligt och för en majoritet av invånarna knappast ett välfärdssamhälle.

Som jag skrev i mitt tidigare svar till dig, det är tragiskt när villfarelser skymmer verkligheten. Men som man brukar säga, var och en blir salig på sin tro.

Sven-Erik Hemlin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare