Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Elbilar är dyra så satsa på modern gengas

Annons

Du och jag som tycker en elbil är alldeles för dyr kan ju montera ett gengasaggregat som i forna tider. De nya aggregaten är betydligt effektivare och stinker bara en bråkdel av vad som kommer ur våra vedeldade bostäders skorstenar. Gengasaggregatet kan också köras på många olika miljövänliga produkter.

Tänk om inte politikerna hade sett till att alla oljeeldade pannor kastades ut, då hade vi haft i dag effektiv datorstyrd eldning som bara förbrukat åtta procent av gårdagens oljeeldade pannor och varit betydligt miljövänligare med till exempel HVO. Det hade varit skonsammare mot hals och lungor än dagens bedrövliga villavedeldning som jag upplever mest används av ren snålhet och ger ingen förbättring av miljön, snarare tvärtom!

En annan fundering kring plast och plastpåsar: Alla miljoner kondomer som används varje dag, vad händer med dem? Eldas dom upp eller återvinns de. Det är en annan viktig miljöfråga tycker jag!

Mr Sloback

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare