Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En gång var Sverige världens bästa land...

För cirka 20 år sedan var Sverige värdens bästa land med god ekonomi, världens bästa skola och sjukvård. Folket mådde bra. Vad hände med detta land? Jo landets politiker började ta galna beslut. På lite drygt 20 år har de lyckats förvandla Sverige till ett land andra länder skrattar åt, skolan rankas som 53 i Europa , migrationspolitiken är en fullständig katastrof och sjukvården är helt och hållet i botten.

Hur kan det komma sig att politikerna kan rasera allt på bara några ynka år? Politikerna har struntat i allt och bara koncentrerat sig på att frysa ut Sverigedemokraterna. De politiska partierna har sagt att Sverigedemokraterna är ett rent och skärt missnöjesparti.

Men nu när 25 procent av befolkningen stödjer detta så kallade missnöjesparti så borde ni politiker börja fatta att det är kanske så att ni övriga partier skapat detta missnöje på grund av er dåliga politik och låga kompetens.

Företagare som tröttnat på usla outbildade beslut

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare