Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En som får p-böter – det tycker GD är en förstasidesnyhet

Annons

En person som ej har handikapptillstånd och parkerar på handikapplats får p-böter. Det är enligt GD en förstasidesnyhet och får dessutom ett uppslag i tidningen. Tidigare i våras hade ni en artikel om en katt som hade fått en fästing.

Ni på GD kan sluta fundera över varför ni tappar betalande prenumeranter. Att ni och Arbetarbladet får 30 miljoner i presstöd av oss skattebetalare för att producera sånt trams är skamligt. Numera finns det gratistidningar med både bättre och snabbare journalistik – utan presstöd.

Niclas Lindqvist

Svar direkt: Det finns nåt pricipiellt intressant att fungera kring

Visst finns det nåt principiellt intressant i att fundera kring: Om man ska hämta en person som just hamnat i rullstol från sjukhuset, hur ska man då ha hunnit fixa p-tillstånd?

Givetvis tycker jag det är synd att du inte uppskattade dessa två artiklar. Jag hoppas dock att du hittar annat läsvärt och intressant bland de över 1 000 artiklar vi publicerar varje månad.

Anders Ingvarsson

chefredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare