Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Farligt staket vid barnens lekplats

I ett års tid har jag tjatat och skickat bilder till Gavlegårdarna på ett havererat staket med utstickande skruvar och spikar i direkt anslutning till barnens lekplats vilket är en stor skaderisk för barnen. Inget har hänt över huvud taget trots påpekanden.

Ska en hyresvärd inte tillse att området, framför allt kring lekplatser, är säkert? Och att där inte finns ruttnande och nedfallande staket med spikar och skruvar? Detta kommer att polisanmälas som undermåligt underhåll av fastighet. Det är en direkt fara för barnen att lämna dylika förfall okontrollerade och att det nu gått ett år trots påpekande gör en undrande om man överhuvudtaget bryr sig som fastighetsägare och ansvarig för område och hyresgästers säkerhet?

DDT

Svar till insändare från signaturen ”DDT” om farlig lekplats.

Hej!

Tack för att du uppmärksammar saker ute i vårt bestånd som inte fungerar. Så här ska det självklart inte se ut på en lekplats eller någon annanstans.

Kontakta oss därför med en felanmälan kring ärendet så att vi får klart för oss vilken adress det gäller. Då kommer vi att hantera ärendet och åtgärda problemet.

Med vänlig hälsning

Ann-Sofie Thornberg

Avdelningschef Boende, Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare