Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Förskolepersonal ska inte leka läkare

Annons

En fråga till dem som är ansvariga för förskolan. Hur kan personal tillåtas att leka läkare och ställa sjukdomsdiagnoser på barnen.

Deras sätt att leka läkare och att inte lyssna på föräldrarna ställer till stora problem både ekonomiskt för familjen och på arbetsplatser.

Personal tvingar godtyckligt föräldrarna att hålla barnen hemma.

När personalen ställt sina diagnoser tillräckligt ofta så blir det även problem hos Försäkringskassan som kräver läkarintyg från första dagen.

Ska barn tvingas vara hemma från förskolan så borde väl en sköterska eller läkare tillkallas för att säkerställa en korrekt diagnos. Det skiljer även på bedömning av barnen.

Sen så kan man ju fundera på om personalen vill att barnen ska vara hemma. Varför förvaras annars på en del förskolor barnens nappar i en och samma skål? Det borde väl vara en grogrund för att sprida förkylning med mera.

Kom nu inte och säg att personalen har erfarenhet... de är fortfarande inga läkare eller sköterskor.

Undrande morfar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare