Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Förstår inte varför vi ska betala mer än på andra radhusadresser

Angående insändaren om Opalvägen och Safirvägen: Kan bara hålla med dig. Underhållet är katastrofalt. Dörrar och fönster skulle ha behövt bytts ut för länge sedan. Det blåser rakt in när det blåser ordentligt på grund av dessa dåliga dörrar och fönster.

Sen när det gäller värme och varmvatten så är det katastrofalt att vi har så pass dyra hyror jämfört med andra radhus i Södra Bomhus, där värme och varmvatten ingår.

Vi bor i dag i en fyra och har med den nya höjningen en hyra på 8 300 kronor i månaden plus 1 500-2 000 kronor i månaden för värme och varmvatten. Det ger oss en boendekostnad på runt 10 000 varje månad.

För de pengarna skulle vi kunna få en riktigt fin villa med stor tomt till lägre kostnad. Det är fullständigt oacceptabelt med dessa ockerhyror när inget underhåll görs. Antingen får ni höja standarden på våra gator, sänka våra hyror eller låta värmen och varmvatten ingå som det gör på andra adresser.

Förstår inte varför vi ska betala mer än andra radhusadresser.

Besviken hyresgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare