Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Fråga oss vad vi vill ha för mat i skolan

Annons

Jag som elev vill ha bättre skolmat för att klara hela dagen. Jag hör oftast att mina vänner som går i en annan skola får bättre skolmat, de får till exempel kebab som uppskattas av nästan alla.

Två dagar i veckan går vi till halv fyra och får oftast fisk eller något annat som inte uppskattas av alla. Det händer då att man går till Coop eller Ica och köper till exempel något som har snabba kolhydrater och det är inte bra för att klara hela dagen eller att kunna koncentrera sig.

Jag själv slutar halv fyra på måndag och så direkt efter har jag modersmål i en och en halv timme, och direkt efter det har jag fotbollsträning i en och en halv timme. Oftast blir jag väldig trött eller orkar inte med något, men jag försöker ändå hålla ut.

Jag själv vet att fisk är nyttigt men om ingen äter det så är det ingen mening med att laga fisk. Sedan måste Sodexo att slänga maten så pengarna åker i soporna. Ett förslagl till Sodexo är att kanske fråga eleverna vad de vill ha för mat eller vilken fisk de vill ha och så kanske kan man rösta om det.

Sodexo kan också lägga till mellanmål som man kan ta om man inte gillar maten.

Muhialdin

årskurs 7 Vallbacksskolan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons