Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gävle får en riktigt fin paradgata

Jag har då och då skrivit en insändare. Det har alltid varit någon kritik mot de styrande i Gävle och alla konstigheter som Socialdemokraterna har presenterat, till exempel datumparkering nästan halva året – nu när vi nästan inte har någon snö.

En dag tog jag en promenad på Drottninggatan ner till centralen och blev glatt överraskad över de fina sittmöblerna utmed gatan. Jag har inte sett något liknande i någon annan stad. Jag vet inte om idén kommer från någon tjänsteman eller politiker men det har blivit riktigt bra. När sedan de ännu ej planterade träden har vuxit upp har vi i Gävle fått en riktigt fin paradgata.

Säkert kommer det att kosta en hel del. Varför inte ta pengarna från ”stolligheten” med det nya biblioteket. Även Socialdemokrater borde kunna förstå att om tio år så finns det inget behov av ett bibliotek.

Till sist en vädjan till alla starka kroggäster i Gävle: Förstör inte möblemanget.

Jan S

P.S. Upprustningen av Esplanaden från teatern och norr ut har också blivit bra. D.S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare