Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gör något åt vägmarkeringarna vid köpis

Nu när Valbo Köpcentrum har nya ägare så ser vi att det byggs på ett flertal ställen och det är ju positivt att det satsas i Valbo och att fler får arbete då det även byggs ut.

Men varför får tillfartsvägarna år efter år vara helt utan vägmarkeringar som till exempel när de som kommer från Sandviken och Gävle och ska in på området så finns inte en vägmarkering någonstans och det är två filer, men bilisterna har inte en aning om var de ska köra så de kör i mitten och vi som bor här försöker hålla oss enligt de fält vi vet finns men som i dag och sen många år är osynliga.

Råkade även ut för en olycka själv i cirkulationsplatsen man först kommer till när man svängt av från E16 från Gävle där en buss körde rakt över då han skulle till Sandviken fast han givetvis visste att det är två filer även där, men som vanligt busschaufförer klarar sig alltid så det blev inget av det heller.

Men med vägmarkeringar har bilisterna lite mera chans att undvika kaos i trafiken men någon borde väl ha tänkt på det här för länge sen, finns det inte pengar till det utan bara till "handelsfrämjande" åtgärder...?

Ricky Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare