Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gör som jag, lyssna till de gamla rockgudarna

Musik är något vi alla ägnar tid åt, både medvetet och omedvetet. Dagens ungdomar lyssnar till mestadels på modern musik, vilket kan vara bra, men det skulle inte jag säga.

I 90 procent av alla moderna låtar används fula och kränkande ord som många unga kan börja använda till vardags vilket helt enkelt inte borde vara okej. Dessa ord är helt fel och massa människor kränks.

Själv har jag egentligen inget emot att folk lyssnar på modern musik, men jag vill bara påminna folk om gammal musik, där dessa ord inte används.

Artister som Queen, David Bowie, Elton John och Elvis Presley var stora rockgudar förr i tiden och det känns som att många byter ut dessa mot 6ix9ine, yasin, Einár och dree low.

Jag vill bara påminna folk om rock och hur bra och cool musiken var förr också. Det finns många trender i dag som var trender på 1970/80-talet också.

Man kan ju tro att många av dessa artister är döda men många av dem lever än i dag och har fortfarande låtar.

Jag ville bara ge en liten vänlig påminnelse om dessa rockgudar som skapade mirakel och att man inte måste lyssna på modern musik. Som tonåring kan själv jag förstå hur man påverkas av andra som lyssnar på modern musik, att man själv måste lyssna på modern musik, men så är det inte alls.

Gör som jag och börja lyssna på det gamla!

Modern 80-talare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare