Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hälsocentraler borde ha öppet även kvällstid

Hälsocentraler ska utvecklas läser jag. Varför då inte anpassa dessa till samhället i övrigt vad gäller öppettiderna?

Alla affärer inom livsmedelssektorn har kvällsöppet i bland till 23.00, oklart varför men öppet är det.

Varför är inte alla HC öppna till klockan 21.00 åtminstone tre dagar i veckan och lördagsöppet på lördagar i 4-6 timmar.

Samma  gäller sjukhusets mottagningar som för att beta av köerna borde ha kvällsöppet exempelvis tre dagar i veckan och på lördagar, övrig personal på vårdavdelningarna jobbar skift dygnet runt, varför kan inte mottagningar då har öppet på kvällstid?

Ta också bort eländet att mottagningarna vissa dagar är stängda. Stängda då det är klämdagar som det påstås att personalen arbetat in hur man nu gjort det då man går hem tidigare än de flesta i privata sektorn. Vilka ska vara viktigast, patienterna eller personalens ledighet?

Har man jobbat in tid kan man dela upp uttaget så halva styrkan per tillfälle är lediga då fungerar det iallafall för patientens bästa. Är väl så att sjukhusen och hälsocentraler är till för patienten i första hand?

Patient i kö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare