Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Han har ensam krossat en jättechans för Ockelbo

Det här är ju inte klokt. Bo Stenbeck, M, har ensam krossat en jättechans för Ockelbo att få 150 nya jobb. Ockelbo kommun har jämförelsevis mot vad Stenbeck gjort enbart gått mot röd gubbe. Så här skulle en infödd Ockelbopolitiker aldrig ha gjort oavsett partifärg.

Bo Stenbeck har ingen som helst känsla för bygden, bara ett enormt sossehat. Inser inte Moderaterna i Ockelbo vad han har gjort? Är bypolitiken i Ockelbo verkligen så rutten? Innan ni höjer Bo Stenbeck till skyarna kanske ni kan reflektera över hur bra det hade kunnat bli i Ockelbo.

Fler affärer hade etablerats, flera mindre företag hade kommit till, fler personer har flyttat hit, näringsställena hade fått luft under vingarna, fler lägenheter och villor hade behövts. Ja, praktiskt taget allt hade fått en skjuts uppåt.

Nu hoppas man innerligt, trots att hela min släkt röstat borgerligt i generationer, att Moderaterna röstas bort. Bo Stenbeck ska veta att många Ockelbobor har nära till gråten nu och detta kommer många att prata om många år framöver.

Man blir bara matt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare