Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hat löser inte hat

Jag stödjer såklart BLM, men alltså alla ”demonstrationer” som sker just nu? Hur tänker folk? Hur fan kan man tro att det är okej att elda bilar, plundra saker, kasta sten på polisen med mera bara för att det var poliser i USA som använde övervåld mot en person som resulterade i mord? På riktigt?

Hur i helvete har folk mage till att missbruka dessa ”demonstrationer” och använda det och göra brott som man väljer att göra. Att göra brott är inte att demonstrera, det är kriminellt och de som håller på bör straffas för sina brott också. Inte okej för fem jäkla öre. Dessa personer som utför dessa brott bör skämmas. Demonstrera gör man inte om man gör brott, då är man kriminell, inte demonstrant. Man demonstrerar genom att bete sig och komma med vettiga jäkla argument för att göra en bra förändring, vilket BLM är. Men att använda BLM som en anledning för att göra brott är skämmigt, för det enda dessa ligister gör är att sabba för sig själva och för själva förändringarna man vill ha genom demonstrationerna.

Tycker så synd om de som verkligen kämpar och beter sig för att kunna få en förändring och så sabbas hela saken för att vissa inte kan bete sig. Hat löser inte hat. Punkt.

Ungdom som inte tror på hat och vandalism

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare