Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hatten av för Vänsterpartiet som ändrade sig om Utposten 1!

Hatten av för Vänsterpartiet i Gävle för deras ändrade beslut om Utposten 1. Jag skrev i en tidigare insändare att jag var förvånad över deras tidigare ställningstagande. Att Vänsterpartiet mycket ofta tänker på den vanliga människans liv och situation.

Jag tror också att de tagit fasta på uppgifterna om lycksökarna som beskrevs i TV:s program "Uppdrag granskning" om den misslyckade vindkraftsatsningen uppe i Norrland.

Miljöpartiets och Centerns stöd till denna miljöförstöring är svårförståelig. De talar inte om var vi nu ska få vår el ifrån när det tidigare framkommit att just elen från Utposten 1 tydligen ska gå till andra länder.

Det är ett minimum av tillskott Utposten 1 kommer att ge i förhållande till naturförstörelsen. Så gärna för mig, köp vår el från Polen till dess ni kan komma med bättre elförsörjningsalternativ.

Så snälla Vänsterpartiet, ändra er inte igen.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare