Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Heder åt V som insett det rätta

Replik på signaturen Aeolus, vindguden

Signaturen raljerar över att V röstat nej i kommunfullmäktige den 18 maj. Jag är själv inte vänsterpartist men högaktar ett parti som insett hur tokigt det är att förstöra kustmiljön för att gynna ett företag som inte har råg i ryggen och tala vem som ska betala och äga detta stora projekt. Kan det vara så att signaturen har kontakter med Svea Vind? Tydligen är signaturen säker på att det inte påverkar fisket i området. Dessutom vet signaturen att det ger en masa arbetstillfällen. Detta är skäl som framförs av Svea Vind. Men de vindkraftverk som byggts tidigare har flest utländsk arbetskraft.

Signaturen raljerar vidare över att det är utsikten som V och vi motståndare värnar om. Det är en förstörelse av vår kust som vi oroar för. Vi har ställt frågan många gånger om varför inte bygga längre ut i havet? Det är väl bara att utöka med 40 stycken som de tänkt bygga någon kilometer utanför kusten.

Sedan kan man fundera varför vi i Gävle ska förse Polen och Tyskland med el. Heder åt V som insett det rätta. Synd att S, C och Mp inte inser detta.

Stiganders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare