Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hemleverans från alla utom Systembolaget

Jag är en av många 60-plussare som försöker att hålla social distans. All mat beställer jag på nätet från Ica Maxi som också levererar vid dörren. Det fungerar helt utmärkt. Andra inköp gör jag också på nätet med leverans till en Instabox på Konsum Söder Jag behöver alltså aldrig stå i någon postkö eller trängas med smittade i en affär.

Nu efter en månad i karantän, så är är whiskyn och och vinboxen slut. Inga problem, tänkte jag. Det är väl bara att beställa från Systembolaget och få hemleverans. Men icke sa Nicke. Det går inte i Gävle.

Är inte det en skandal i dessa coronatider? Att beställa, betala i förskott och hämta påsen utanför bolaget går inte heller att göra.

Om du vill ha någon sprit eller vin så måste du stå i systemkön och troligen bli smittad.

Jag har alltid tyckt att Systembolaget är en bra modell men med denna dåliga service är det nu dags för andra handlare att ta över.

Törstig men ännu inte smittad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare