Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Herregud vilket krångel för att läsa på Komvux!

Herregud! Ska det vara så här svårt att läsa på Komvux numera? Jag återkommer till Komvux efter några års frånvaro och undrar vad som hänt.

Det finns nästan inga kurser att läsa på plats, det är helt omöjligt att få träffa en studievägledare för att få hjälp med försöka få ordning på vilka kurser som ska sökas, det finns en bokningstjänst på internet där det inte finns en enda ledig tid för att träffa en studievägledare på hela hösten.

Det finns i och för sig en webbanmälan för att söka kurser men den är så svår att fylla i att inte ens personalen i datasalen klarar av att hjälpa mig.

Sedan hör man från kompisar som har lyckats komma in på kurser att Komvux nästan inte har några elever alls. Vilken pärla av kommunal misskötsel Komvux i Gävle är.

Arbetslös

Svar direkt: Tack för dina synpunkter. Jag beklagar att du upplever att vi inte tillgodoser dina önskemål. Vi har fått signaler om att vår webbaserade kursanmälan är svår att fylla i och kommer att vidta åtgärder för att göra den tydligare. Vi jobbar även på att hitta fler lösningar för framtida förbättringar. Du får gärna höra av dig till mig om du har fler frågor.

Vänligen

Lars Lodin

kontorschef Välfärd Gävle, Gävle kommun

026-17 80 00

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare