Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur är det möjligt att ens tänka tanken att köra bil på gång- och cykelbanan?

Annons

Cykelbanan från Fjärran Höjder ner mot Eiraplan/Drejargatan används frekvent av bilister. En del boende på dessa adresser använder cykelbanan som en genväg för att komma snabbare ut på Parkvägen.

Man tänker inte på alla barn som går med sina kompisar till badet, man tänker inte på alla som har badat/tränat på Fjärran Höjder och som är på väg hem. Flera gånger har jag och andra fått hoppa undan för dessa bilister som inte kan eller vill köra på ett lagligt sätt.

Ta en tur dit ni som ansvarar och se att gräsmattorna som är planterade mellan träden efter cykelbanan är helt sönderkörda, ta ett snack med dagisbarnens förskollärare som måste hålla järnkoll på barnen så att de inte blir påkörda av bilar på cykel- och gångvägen.

Hur är det bara möjligt att tänka tanken att köra bil på en gång- och cykelbana där en massa barn och äldre går och cyklar?

Lennart Palm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare