Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur länge är "så snart som möjligt" i Gävle kommuns värld?

I början av sommaren 2019 skrev jag ett mejl till Gävle kommun angående trafiken på Södra Skeppsbron. Fick den 12/6 2019 svar, med ett ärendenummer och att jag skulle kontaktas så snart som möjligt. Det har nu gått fem månader och inget svar.

Min fråga är: Inom vilken tidsrymd finns begreppet "så snart som möjligt" eller är det ett sätt att "skyffla bort" ärendet, och hoppas att det faller i glömska?

Men jag blir ständigt påmind om min skrivelse, av de höga farterna på gatan utanför det hus jag bor i och förbi Sjötullsgatan, där skolelever från Engelska Skolan korsar Södra Skeppsbron till och från skolan.

Så bästa kommun: Antingen svarar man på skrivelser inom rimlig tid, eller så lovar man ingenting.

Håkan

boende på Södra Skeppsbron

Svar direkt: Vi beklagar att du har fått vänta så länge på återkoppling. I samband med att Godisfabriken exploateras med nya bostäder och verksamheter så är planen att anlägga säkra gång- och cykelpassager över Södra Skeppsbron i höjd med Brodingatan och Aldersholmsbron.

Gävle kommun

Livsmiljö Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare