Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur ska vi kunna stötta butikerna om de stänger så tidigt?

Hur ska vi som jobbar kunna stötta butikerna när allt stänger innan vi hinner dit?

Jag har en liten fundering kring hur tankarna har gått när man beslutat att stänga butikerna runt klockan 17-18 på vardagskvällar när vi fortfarande är många som har våra jobb kvar och alltså inte hinner dit.

Jag har full förståelse för att kunderna har minskat och att man pågrund av minskad försäljning måste minska på antalet öppna timmar i butikerna.

Men när man väljer att öppna klockan 11 för att sedan stänga runt 17 eller 18 är det omöjligt för oss som jobbar till klockan 17 att hinna handla.

Jag kan inte förstå att man inte öppnar klockan 12 och har öppet till klockan 19 i stället. För jag har väldigt svårt att tro att det är fler som handlar mellan 11 och 12 på dagen än mellan 18 och 19 då vi faktiskt har hunnit sluta våra jobb.

Jag förstår också att ni tycker att vi ska handla på nätet, men vissa saker är svåra att köpa online utan att prova. För att ta ett exempel så skulle jag köpa fotbollsskor med min son i dag och då krävs alltså att jag tar semester på eftermiddagen för att hinna till butiken med honom då jag annars slutar klockan 17.

Det vore tacksamt om någon kunde svara för att förklara hur man tänkt kring detta.

Missnöjd kund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare