Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: I ambulans på trefältsvägen

Undertecknad fick plötsligt ont i bröstet på eftermiddagen 22 maj. Ambulans tillkallades. "Blåljustransport" till Gävle sjukhus.

Redan i ambulansen fick jag medel som hävde det onda plus EKG med mera. Ett aber var när ambulansfärden från Hamrånge gick ut på E4 mot Gävle.

På den så kallade enkelvägen (endast en körbana) var ambulansföraren tvingad att sänka hastigheten till 80 km/tim på grund av lastbilar som upptog körbanan. På flera enkelsträckor upprepades detta.

Ambulansföraren hörde jag ryta "djävla vägdjävel". Kan man tänka att liv har kunnat räddas om E4 hela sträckan från Söderhamn till Gävle hade varit fyrlfilig? Det vore intressant att få ett svar från vårt trafikverk om detta.

Väl inkommen till sjukhuset omhändertogs jag direkt av mycket kompetent personal liksom under hela vistelsen på sjukhusets avdelning 105, hjärtintensiven.

Tack till er alla för mycket god omvårdnad, ha en trevlig sommar. Ni gör ett fantastiskt arbete.

Svensson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare