Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inga kundvagnar på Coop Nian – man tror inte sina öron

Annons

På Coop i Nian finns numera ej kundvagnar. Jag saknar därför följande:

Jag parkerar min käpp på kundvagnen och använder vagnen som stöd. Jag lastar i varorna i bekväm höjd, plockar upp varorna i kassan i bekväm höjd (och EAN-koden rättvänd).

Efter betalning öser jag snabbt varorna från bandet och ner i vagnen. Jag rullar undan och följande kunder passerar snabbare. Jag plockar varorna från vagnen ner i egna tygkassar som jag lyfter över till min Dramaten-kärra och parkerar kundvagnen.

Beträffande plastkorgarna: Lilla korgen kan jag inte bära på grund av artros i händerna och diskbråck. Stora korgen med hjul är mycket obekväm att lasta och lossa från golvnivå. Korgen ska lämnas före kassan och bandet efter kassan blir upptaget en stund för omlastning.

Vid förfrågan i kassan om och i så fall när kundvagnarna återkommer får jag svaret: "Vi kan inte ha kundvagnar, de försvinner. Om du säger till när du kommer hämtar vi en kundvagn som du får låna mot något värdeföremål som pant."

Ibland tror man inte sina öron.

B. S. 86

Fotnot: Vi har mejlat insändaren till Coop den 8/8 med påminnelse den 13/8 för att ge möjlighet att svara, men har inte fått något svar.

Insändarred.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare