Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är allergisk mot medgångssupportrar

Jag får utslag, huvudvärk och ont i magen. Jag blir frustrerad och oförstående. Ja, jag skulle kunna säga att jag gått och blivit allergisk.

Mot vad? Jo, mot medgångsupportrar.

Dessa människor som ena dagen hejar på ett lag, för att dagen efter ”älska” ett annat. För mig är det helt obegripligt hur man kan heja på flera olika lag samtidigt. Har ni inte en kärlek till ert lag och står kvar vid det oavsett hur det går? Har ni ingen gemenskap och passion för den klubb ni gillar? Måste ni verkligen heja på flera olika lag bara för att åtminstone ha något lag som går bra och vinner?

Jag tror, eller snarare vet, att den riktiga glädjen och lyckan kommer när du håller på ett lag. Tänk dig situationen att du håller på ett lag som du stått fast vid oavsett resultat och att det en vacker dag går väldigt bra. Då tror jag att man upplever en helt annan form av lycka än om du till exempel hejar på tio olika lag och två stycken av dom vinner.

Tänk även om båda "dina" lag möter varandra, hur gör du då?

Jag förstår självklart att man vill heja på ett vinnande lag, men nu är det dags att börja visa lite passion och kärlek till sitt lag. I vått och torrt står man kvar för sitt lag, stöttar och stödjer sitt lag. Det är då den äkta kärleken, passionen och lyckan kommer. Det är ju det som idrott är till för!

Problemet med dessa medgångssupportar kan bara lösas genom att var och en tänker över detta, slutar fjanta med tio olika lag och börjar stödja sitt lag till 100 procent. Kom igen nu!

En fotbollsnörd med allergi mot medgångssupportrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare