Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är inte förvånad över olyckan på väg 303

Läste att en bil hamnade i diket på grund av en vårdslös omkörning på väg 303 mellan Ockelbo och Vittersjö.

Jag är inte alls förvånad då detta sker dagligen på den vägen. Har fått bromsa och väja otaliga gånger på grund av vansinniga omkörningar med möte! Var finns respekten?

Förutom dessa omkörningar brister de flesta trafikanter på denna väg med att inte följa hastighetsbegränsningarna, inte hålla avstånd, inte anpassa hastighet och körning efter väglag, väderlek och mörker. Man stannar inte vid stopp vid avfart E4 eller vid fyrvägskorsningen i Ockelbo, använder inte blinkers och håller inte åt sidan vid möte.

Dessutom respekterar man inte väjningsplikten utan kör ut på vägen trots att det kommer bilar. Det hände två gånger i morse, varav en liten firmabil och en buss. Hade jag inte bromsat skulle det ha smällt. Tunga fordon verkar ha speciellt svårt att sänka farten när det blir 60 km/tim förbi Stenbäcken.

MAD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare