Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är trött på att tänka åt andra i trafiken

Annons

Det gäller avfarten E4 Gävle norr mot Trödje och avfarten ner mot Sätra, Estraden och sjukhuset. Alla som kommer har väjningsplikt, det finns två skyltar på varsin sida att lämna företräde. Det är kaos tidiga morgnar samt vid 16-18-tiden.

Man åker rätt ut likt följa John utan att stanna eller kraftigt sänka farten för att ens orka titta en gång åt vänster och se att allt är klart. En del klåpare har gett mig fingret för de tror att jag ska anpassa mig enligt högerregeln.

Det här går inte längre! Har skickat underlag i ärendet till Trafikverket som är ansvarig myndighet. Vill att de sätter upp två stoppskyltar i stället. Då är man skyldig att stanna.

Trafikpolisen kan vid koll se att nio av tio helt struntar i väjningsplikten. Skärpning! Jag gillar inte att ständigt vara på kollisionskurs och behöva krypa på detta ställe.

Thomas Möller

Sätrabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare