Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag begriper inte varför ni påstår saker som inte stämmer

Till er som kommenterat mina insändare om "Gör Sverige en tjänst. Flytta": Trist att ni belägger mig med påståenden som inte stämmer. Jag känner inte igen dem.

Att alla ska ha samma åsikter som jag begriper väl en normalt fungerande person att det inte är möjligt. Jag skriver bland annat att många anser att allt är invandrarnas fel med de problem Sverige har. Det är inte min åsikt. Att allt är Löfvens fel är inte min åsikt. Att män borde tillåtas aga kvinnan respektive barn är inte min åsikt. Etcetera.

Alltså jag begriper inte varför dessa åsikter åläggs mig som mina? Att Sverige är ett av världens bästa länder att bo i är statistisk bevisat. Jag är mycket väl medveten att det finns många och stora problem. Sprängningar till exempel. Nämn ett bättre land! Ungern? Polen? Rumänien? Att många lever på fattiggränsen.

Jag är definitivt inte blåögd och några villfarelser har jag inte. Nej läs vad jag skriver utan att skuldbelägga mig. Egentligen borde jag inte kommentera men jag har talat med flera personer om det jag har skrivit och kommentarerna. Ingen har missförstått mig.

Gör Sverige en tjänst. Flytta om nu Sverige är ett skitland

Fotnot: Med detta inlägg avslutar vi den här debatten.

Insändarred.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare