Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag får inte kontakt med fastighetsförvaltaren på Gavlegårdarna

Hur får man kontakt med en fastighetsförvaltare på Gavlegårdarna? Jag anmälde en fuktskada den 16 oktober och har sedan dess sökt fastighetsförvaltaren flera gånger. Gavlegårdarna har skickat annan personal hit den 18 oktober men det är fastighetsförvaltaren jag vill ha kontakt med. Har bett om hans mejladress men den lämnas inte ut. Detta gäller Adjunkten, men det är väl inte så noga med oss 65+:are. Det luktar mögel.

Hyresgäst hos Gavlegårdarna sedan 1969

Svar direkt: Det är skadesamordnaren som är din kontaktperson

Hej! Jag är ledsen att du har råkat ut för en fuktskada och att du heller inte är nöjd med våra kontaktvägar. Vid den här typen av ärenden är det dock inte din förvaltare som är kontaktperson utan i stället den skadesamordnare som varit hemma hos dig. Som hyresgäst får du alla uppgifter till samordnaren som ansvarar för den skada som inträffat i din lägenhet. Du kan i din tur ta direktkontakt för att få svar på dina frågor.

Gäller din fråga något utöver fuktskadan fungerar det så här.

På Gavlegårdarna hanterar vi varje dag hundratals frågor av olika slag. Därför vill vi att du som hyresgäst kontaktar vårt Kundcentrum för att beskriva ditt ärende. På så sätt får vi en och samma kontaktväg in till oss och varje ärende kan slussas vidare till rätt person. Ibland är det en fastighetsskötare som har bäst kunskap om det du behöver hjälp med, andra gånger är det någon i vår utemiljögrupp, en fastighetsförvaltare eller en entreprenör.

Kontakta därför Kundcentrum och berätta vad det här ärendet handlar om. Visar det sig att det är en fråga som hanteras av din förvaltare kommer han eller hon att kontakta dig inom fem arbetsdagar. Det gäller självklart också om det är någon annan av våra medarbetare eller leverantörer som kan hjälpa dig.

Varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Lind

förvaltningschef Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare