Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag förutsätter att ni välkomnar vem som helst att köra runt i era trädgårdar

Till alla fyrhjulingsförare: Jag tar för givet att ni som har kört sönder naturreservatet längs Testeboån, släpat ut ved och trädgårdsmöbler samt anlagt en rastplats aldrig någonsin mer i hela ert liv klagar på hur någon kör i trafiken eller på ungdomar som kör mopedbil/A-traktor.

Att ni aldrig skulle komma på tanken att gnälla om någon skräpar ner. Eller att ni välkomnar vem som helst att röja runt med fordon i era egna trädgårdar.

Jag tar för givet att ni som vuxna, mogna personer, också återställer de skador ni åsamkat och plockar bort vad ni släpat dit. Ni borde skämmas och ångra er, men jag vet att det är ni för fega och för dumma för.

Ni tycker att det är er rätt att köra sönder i naturen bara för att det inte finns någonstans att köra fyrhjuling på. Men ni måste ju köpa en och köra med för att hävda och vidhålla balansen på statusen i kvarteret.

UJ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare