Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag har mött änglarna i vården

Till politiker med ansvar för hälso- och sjukvård i Region Gävleborg: Jag har mött änglarna i vården. Ge dem skälig ekonomisk ersättning för obekväma arbetstider och det stora ansvaret som respektive yrkesgrupp innehar. Ni måste vända trenden så att det blir attraktivt att arbeta i vården. Det kommer alla att vinna på.

Änglarna jag mötte finns på:

HC City i samband med ett akutbesök och vidare ambulanstransport till sjukhuset, akutmottagningen, kirurgmottagningen i samband med läkarbesök, ultraljud och provtagning förberedande besök inför operation

Vidare finns de i operationsteamet med dr Jaime Navia, på uppvakningen , transporten till vårdavdelning och omvårdnaden på kirurgavdelningen.

Vid alla dessa tillfällen har jag bemötts av sådant proffsigt mottagande av empatiska personalgrupper som gjort allt för att jag ska känna mig trygg och i rätta händer. Från första besöket till operationsdagen gick det tre månader.

Jag är så nöjd med vården.

Inga-Lill

strumapatient 111A 15:2

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare