Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag hoppas att Greta Thunberg inte tröttnar och ger upp

Greta Thunberg säger: Lyssna på forskningen. Hon utger sig inte själv för att vara expert. Vi märker nu att hon under en viss tid blivit anklagad för att vara vänster, att strunta i skolundervisningen och vara sponsrad av en den ene än den andra.

Tydligen är man vänster om man bryr sig om klimatet. Till höst ska hon börja på gymnasiet och om hon hade struntat i skolarbetet (och inte blivit godkänd) hade hon inte kunnat börja där.

Ganska länge har hon mestadels fått positiv kritik, men nu inser högersidan att de måste behandla henne tuffare så att klimataspekten kan tryckas tillbaka.

Snart så får hon uppleva att hennes antagonister, mer än tidigare, kommer att leta efter svagheter i hennes sätt att leva/vara. Bara för några dagar sedan fick hon kritik för att hon nämnde att hon suttit på golvet när hon åkte tåg. Ingen stor sak för henne – slutsatsen var att många tydligen valde att åka tåg. På en del av resan fick hon en sittplats som då förklarades med att hon ljugit om att sitta på golvet.

Dessvärre kommer hon få uppleva mycket mer av detta skitsnack den närmaste tiden.

Hoppas hon inte tröttnar och ger upp!

Rogero

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare